Koop verpakkingsvrije en veganistische boodschappen aan jouw deur

Jij wilt vast ook jouw steentje bijdragen om het milieu te verbeteren. Je boodschappen doe je het liefst afval-arm of zelfs -vrij; vegetarisch of zelfs veganistisch; en Nederlands of zelfs lokaal. Ik kreeg de combinatie niet voor elkaar, en ben dus Verpakkings Vrij Vegan gestart. Bestel heerlijke sojaghurtgoede burgers en de geliefde zadencrackers en krijg ze zonder plastic aan de duer geleverd.

Je kan alle producten bestellen, maar sommige producten zijn ook ter plekke (bij de bakfiets) te koop. Sojadrank, sojaghurt, kiemgroente en vegan kaas moet van te voren besteld worden; de zadencrackers, vlees-opvolgers, kruidenierswaren en kruidenthee kan je zowel bestellen als ter plekke kopen. Geen producten te bestellen maar wel wil je wel aan de deur kopen? Bestel dan het 'product' kom naar mijn deur. Sta ik met de VVV-bakfiets voor je deur? Dan kan je ter plekke ook bestellen voor de volgende keer. Zie hier voor een langere uitleg hoe het werkt.

Ik fiets met de Verpakkings Vrij Vegan-bakfiets voorlopig in de gemeenten Amsterdam, Amstelveen, Diemen en Ouder-Amstel; als je het hier samen met je buren doorgeeft staat jouw woonplaats bovenaan voor uitbreiding.

Bestel uiterlijk 20 juni om in de leverronde van 25 of 26 juni jouw groene, lekkere en lokale boodschappen te krijgen, met als extra een mooi cadeau (speciale VVV-fles mét Nederlandse sojadrank).

Mocht je tegen onduidelijkheden of problemen aanlopen, mail mij dan op info@VerpakkingsVrijVegan.nl.

Hopelijk tot snel met de bakfiets voor jouw deur!

Met groene groetjes, Jesse