Ondernemer gezocht!

De afgelopen negen maanden heb ik met Verpakkings Vrij Vegan overal in de stad boodschappen verkocht. Ruim 150 klanten hebben tussen de 1 en 37 keer verpakkingsvrije en veganistische boodschappen gekocht. Ik heb persoonlijk besloten VVV niet meer door te zetten omdat ik mijn ‘oude’ werk als BI-specialist toch leuker vind.

Daarmee zoek ik dus een ondernemer of groep ondernemers die Verpakkings Vrij Vegan wil overnemen en door zetten. Naast dat hij/zij de onderneming tegen schappelijke voorwaarde kan overnemen, steun ik een milieuvriendelijke doorstart graag door elke week een dag als vrijwilliger te helpen. Bij wat je kan overnemen kan je denken aan:
* fysieke spullen zoals de bakfiets
* (start)voorraad
* webshop
* social media en nieuwsbrief met een goed bereik in ‘groen Amsterdam’
* contacten met een geweldige set leveranciers
* administratie/bezorg-app en uitgewerkt logistiek systeem
* mijn ervaringen wat wel en niet werkt

Het concept van Verpakkings Vrij Vegan is zeker niet heilig, en ik raad aan het nog wat aan te passen om nog beter aan te sluiten bij de consument anno 2022. Waarschijnlijk betekent dit dan ook niet (volledig) verpakkingsvrij, niet (volledig) vegan en/of niet bezorgen. Om maar een idee te noemen: een bezorgdienst voor lokale vegan en verpakkingsarme delicatessen, waarbij deze dezelfde dag worden bezorgt. Misschien heb jij nog veel betere ideeën!

Dit is een geweldig aanbod voor iemand die graag een groene onderneming wil starten!

Weet jij dus iemand met ondernemerszin? Ik hoor het snel en dan krijg je uiteraard meer informatie over wat je kan overnemen, wat de geleerde lessen zijn en wat het aanbod is. Dit aanbod staat in januari 2022, dus wacht niet langer en mail meteen!