abonnement

Verpakkings Vrij Vegan werkt ‘t best als wekelijks ‘zuivel/koffie-box’

Je kan eenmalig bij Verpakkings Vrij Vegan bestellen en het daar bij laten. Wil je echt je afval verminderen, je gezondheid verbeteren en je smaakpupillen verwennen dan laat je de bakfiets van Verpakkings Vrij Vegan wekelijks voorrijden. Deze termijn is afgestemd op de houdbaarheid van veel producten. De houdbaarheid van sojadrank, sojaghurt, Amsterhammetjes en kazen zit in de buurt van de week, de koffie is vers ook het lekkerst.

Je begint je abonnement heel eenvoudig: doe een eenmalige bestelling via onze webshop en de bakfiets komt de eerste keer voorrijden en die producten leveren. Je kan het daarbij laten, maar je wilt toch volgende week ook lokaal heerlijks?

Op dat moment kan je meteen bestellen voor de volgende week en met de bezorger overleggen welke tijd dan handig is. Maar hoe weet je al hoeveel pasta of vleesballetjes je gegeten heb en dus wil hebben? Gelukkig hoef je niet alle producten te bestellen, maar hoeft dit alleen voor de kort houdbare producten. Van zuivel weet je meestal wel hoeveel je wilt hebben en daarvan kan je dus een vaste bestelling plaatsen. Ter plekke, dus bij de bakfiets, kan je de meeste producten gewoon kopen – ook als je ze niet besteld hebt. Je kan dus als we voor de deur staan kijken welke voorraadpotten bijna leeg zijn en die laten bijvullen.

Hoe betaal je dan? Als je online besteld, betaal je dan per iDeal. De keren erna betaal je per pin. Mocht je niet thuis zijn maar wel besteld hebben, dan dien je wel de kort houdbare producten alsnog te betalen – we kunnen ze immers in de regel niet meer verkopen.

Ben je niet thuis maar heb je wel een voortuin? Je kan een koelbox en je potten ook klaar zetten, dan leveren we de producten daarin en sturen we voor die bestelling een tikkie.

Populaire producten om wekelijks te bestellen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.